Roel van Dalen en Beatrijs Smulders hebben ook twee huisjes op het heerlijke Waddeneiland Texel. De huisjes heten 'De Krukel' en 'De Boem'.

Vakantiehuis De Krukel

De Krukel is een sfeervol, leuk vakantiehuisje met een gezellige huiskamer, een open keuken en drie slaapkamers. Dit zonnige huis met een fijn terras ligt tegen het bos aan, op tien minuten loopafstand van het prachtige strand van Texel. In de ene slaapkamer, laten we zeggen de ‘master bedroom’, staat een ruim tweepersoonsbed (180-210) en een TV aan de wand. In bed kunt u dus desgewenst voor het slapen gaan nog even televisie kijken. In de twee andere slaapkamers staan stapelbedden (ieder bed heeft de afmeting 90 - 200). Er kunnen dus maximaal zes mensen in 'De Krukel’ logeren.
vakantiehuis texel vakantiehuis texel

Alles is gelijkvloers. Er is een ruime boekenkast met literatuur en natuur- en informatieboeken over Texel. De woonkamer komt uit op een heerlijk terras waar je uit de wind fijn kunt ontbijten, lunchen of zonnen. ‘De Krukel’ is omgeven door een grote tuin, waar een heuse wedstrijdtrampoline in staat (heel fijn voor de kinderen!) en waar je al vroeg in de lente in de zon kunt zitten en buiten kunt eten. Er is een BBQ aanwezig.
vakantiehuis texel vakantiehuis texel

Het huis heeft twee televisies, want in de woonkamer staat er ook een, alsmede een DVD-speler. In de woonkamer staat ook een sfeervolle houtkachel. Internet (draadloos netwerk) is uiteraard aanwezig.
Roken is natuurlijk absoluut verboden in De Krukel en huisdieren zijn helaas niet welkom, in verband met allergie-gevoeligheid binnen onze eigen familie. U kunt uw auto overigens direct naast het huis parkeren.
Naast ons huisje `De Krukel` bevindt zich ons andere huisje `De Boem`. Kijkt u daarvoor op de website. De twee huisjes zijn heel geschikt voor twee families om samen vakantie te vieren. In het huis zijn kinderboeken en spelletjes aanwezig. Benieuwd naar de huurprijzen en de beschikbaarheid?

vakantiehuis texel vakantiehuis texel vakantiehuis texel vakantiehuis texel