tuin Onze tropisch-botanische tuin is overal prominent aanwezig op het terrein van de vakantiehuizen. Waar je ook bent, de tuin speelt telkens een centrale rol.

Fruitbomen en een verfrissende zeewind

De ideale combinatie van schaduw van de fruitbomen en een heerlijk verfrissend zeewindje zorgt voor een zeer aangename en constante temperatuur in onze tuin en de vakantiehuizen. Alles bij elkaar maakt dit onze tuin uitermate geschikt om er lekker lui in te relaxen.

Paradijs op aarde

Voel en beleef een stukje paradijs, pluk wat fruit van de bomen en geniet van de zoete smaak terwijl je rustig een goed boek zit te lezen. Wees niet verbaasd als je plotseling besluit om eindelijk dat boek te gaan schrijven wat je altijd al had willen schrijven, of als je ineens zin krijgt om te gaan schilderen. Geef je creativiteit de ruimte en doe gewoon wat je altijd al had willen doen!

Veel privacy

rustig vakantiehuis bali Vanwege de vorm van de tuin en de begroeiing zijn de huizen niet of nauwelijks zichtbaar voor elkaar, zodat absolute privacy gegarandeerd is. De vakantiehuizen op het landgoed Rumah Kita bevinden zich op een afstand van ca. 50 meter van elkaar. Elk huis is dus omgeven door een weelderige, rustgevende tuin die bebost is met fruitbomen, zoals kokospalmen, mango- en bananenbomen, en met overal veel tropische bloemen.

Tuin als verlengstuk

Elk huis heeft op de begane grond een zeer ruim leefterras, woonkamers van een speciale, open constructie welke volgens traditioneel Balinese richtlijnen, in harmonie met de natuur zijn gebouwd. Deze bijzondere, ruimtelijke woonstijl, met de tuin als verlengstuk van de woonkamer, voegt aanzienlijk bij tot een gevoel van eenheid met de omringende natuur.

Filmpje van de tuin

Foto's van de tuin

tuin vakantiehuis bali
tuin vakantiehuis bali
tuin vakantiehuis bali
tuin vakantiehuis bali
tuin vakantiehuis bali
tuin vakantiehuis bali
vakantiehuis privacy vakantiehuis privacy vakantiehuis privacy vakantievilla traditioneel

Zwembad

Op een mooi plekje in de tropische tuin bevindt zich een groot zwembad met een afgescheiden, ondiep kinderbadje. Wordt wakker met de zingende vogels in de tuin en trek lekker een paar baantjes alvorens van het ontbijt van gebakken banaantjes te gaan genieten. Een andere leuke faciliteit, zowel voor jong als oud, in de tuin van Rumah Kita is onze grote trampoline.

vakantiehuis met trampoline
vakantiewoning met trampoline
 kindvriendelijke vakantievilla
vakantie bali met kinderen
kindvriendelijk vakantiehuis bali

Theehuis

In de tuin staat de zogeheten 'Bale Bengong'. Dit betekent letterlijk: ‘huis om in te peinzen en turen’. Het theehuis is een overdekt terras waar de combinatie van zeebries en schaduw zorgt voor een heerlijke atmosfeer. Het is een plek om thee te drinken, te lezen, samen te praten of te eten. Alle bewoners van alle huizen in Rumah Kita hebben toegang tot het theehuis.

tuin vakantiehuis bali
tuin vakantiehuis bali