Beatrijs Smulders en Roel van Dalen hebben ook twee huisjes op het heerlijke Waddeneiland Texel. De huisjes heten 'De Boem' en 'De Krukel'.

Vakantiehuis De Boem

De Boem is een ruim en sfeervol vakantiehuisje met een gezellige huiskamer, een open keuken en twee gezellige slaapkamers. Dit zonnige huis ligt pal aan het bos en door de duinen op tien minuten loopafstand van het prachtige strand van Texel.
vakantiehuis texel vakantiehuis texel

In de ene slaapkamer bevindt zich eenpersoonsbed (90-200) en één twijfelaar/tweepersoonsbed (140-2000, in de andere slaapkamer een tweepersoonsbed (180 - 210). Er kunnen dus maximaal vijf mensen in 'De Boem' logeren.
Alles is gelijkvloers. Er is een kleine boekenkast met literatuur en natuur- en informatieboeken over Texel. De woonkamer komt uit op een grote tuin aan de bosrand, waar je al vroeg in de lente in de zon kunt zitten en buiten kunt eten. Er staat een picknicktafel in de tuin en er is een BBQ aanwezig.
Het huis heeft twee televisies, waaronder een grote HD-flatscreen in de master bedroom! Ook een DVD Blueray-speler met diverse DVDs. Internet (draadloos netwerk) is aanwezig Roken is natuurlijk absoluut verboden in De Boem en huisdieren zijn niet welkom, dit in verband met allergie-gevoeligheid binnen onze eigen familie. U kunt uw auto overigens direct naast het huis parkeren.
vakantiehuis texel vakantiehuis texel

Naast ons huisje `De Boem` bevindt zich ons andere huisje `De Krukel`. Kijkt u daarvoor op de website. De twee huisjes zijn heel geschikt voor twee families om samen vakantie te vieren.
Voor de kinderen: in de tuin van 'De Krukel' staat een grote trampoline (na overleg met de gasten van 'De Krukel' kunnen de kinderen daar ook gebruik van maken) en in het huis zijn veel kinderboeken en spelletjes aanwezig. In het huis is ook een hangwiegje aanwezig voor baby`s. Benieuwd naar de huurprijzen en de beschikbaarheid?

vakantiehuis texel vakantiehuis texel vakantiehuis texel vakantiehuis texel