vakantiehuis met chauffeur Naar het westen, in de richting van Java, ligt het grote nationale park van Bali, dat zowel nat als droog regenwoud bevat. U kunt daar onder leiding van ervaren gidsen geweldige tochten door de jungle maken. Stop onderweg naar het westen beslist bij Pura Pulaki, een van de meest heilige tempels van Bali, bevolkt door apen.

Zwarte apen en prachtige natuur

De routes leiden u door droge rivierbeddingen, terwijl boven u zwarte apen door de bomen slingeren. Ook zijn er diverse verlaten tempels en komt u langs de grot van de laatste Balinese tijger die ergens in de jaren 60 is doodgeschoten.

Mimpi Resort

In de buurt van het vertrekpunt van de tochten door het nationale park ligt aan een prachtige binnenbaai van de zee, het onbekende Mimpi Resort. Als u door het park naar de baai loopt is daar een heerlijk open restaurant, met uitzicht op de baai en een groot mangrovenbos. Een heelijke plek om de lunch te gebruiken. Naast het restaurant bevinden zich zwavelhoudende, geneeskrachtige heetwaterbronnen, waar u heerlijk in kunt baden. Ook is er een geweldig zwembad. U kunt in Mimpi eenvoudig een boot bestellen en snorkel- en duikapparatuur huren, om vervolgens met die boot de baai uit te varen, de zee op...
vakantiehuis met chauffeur vakantiehuis met chauffeur vakantiehuis met chauffeur vakantiehuis met chauffeur vakantiehuis met chauffeur vakantiehuis met chauffeur

Met de boot naar het paradijs

U vaart dan in ruim een half uur naar het eiland Menjangan. Een waar paradijs voor natuurliefhebbers. Snorkel over hectares koraalrif, leef je uit met duiken, of kijk gewoon hoe de herten een bad nemen langs de afgelegen strandjes van het eiland.